->
Behçet hastalığına yakalananlar ise tedavi şanslarını kullanarak hem Behçet hastalığından, hem belirtilerinden hem de yol açacağı diğer sağlık problemlerinden kurtulabilirler. Behçet hastalığının bitkisel tedavi yöntemlerinden faydalanmak isterseniz eğer, aşağıdaki bitkisel kür tariflerini denemeye başlayabilirsiniz.
Tedavisi yapılmadığı zaman pek çok sağlık sorununa zemin hazırlayan Behçet hastalığı aynı zamanda ölümcül de olduğu için günümüz insanlarının büyük bir kısmı bu hastalığa yakalanmaktan oldukça çok korkuyor. Behçet hastalığının bitkisel tedavi yolları sayesinde hastalığın neden olduğu belirtileri hafifletebilir ve zaman içinde de bu sorundan kurtulabilirsiniz.
Behçet hastalığına hangi bitki iyi gelir?
Behçet hastalığı başta ağız ve cinsel organ olmak üzere sürekli tekrarlayan yaralara yol açan, gözde iltihaplanmalar meydana gelmesine sebep olan, tedavi edilmediğinde de eklemleri, böbrekleri olumsuz etkileyen, nörolojik sorunlara ve daha pek çok probleme yol açan ciddi ve ölümcül hastalıklar grubundadır
Behçet hastalığına iyi gelen şifalı bitkiler
Behçet hastalığının bitkisel tedavisi için oldukça faydalı olan bu bitkilerin kullanım önerileri ise şu şekildedir:
Tarif 1
250 gr. demir hindi 2 lt. suda eritilip süzülüp suyu aç karnına 1 fincan veya 1 su bardağı içilir. Düzenli kullanılır.
Tarif 2
100 gr. çörek otu
50 gr. üzerlik tohumu
50 gr. turp tohumu
100 gr. zerdeçal
50 gr. demir dikeni
50 gr. karanfil
50 gr. ravent kökü
50 gr. krem tartar
100 gr. polen
100 gr.arı sütü
1 kg. keçi boynuzu pekmezi
2 kg. bala karıştırılıp 3 öğün 1 yemek kaşığı yenir.
Tarif 3
Şahdere otu, kurt pençesi, biberiye, melisa yaprağı, oğul otu, mercan köşk, tarhun, lavanta, okaliptus ,mentollü nane, ardıç meyvesi, alıç çiçeği, hünnap, kuşburnu ve söğüt yaprağı. Otların tamamı veya ayrı ayrı kaynatılıp suyu aç ve tok karnına çay ve su yerine ballı limonla içilir.
Tarif 4
Kayısı, elma, kereviz, havuç, üzüm, lahana, pazı, soğan, sarımsak, erik, armut, ıspanak, turp, pırasa, tere otu, bol miktarda yenir.
Bir önceki yazımız olan Ayak derisi soyulması tedavisi başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.Bakılanlar: behçet hastalığına ne iyi gelir, behçet hastalığı ne iyi gelir, behçet hastalığı nelerdir, behcette neıyıgelır, behçet hastalığına hangi bitkiler iyi gelir
Bir yanıt bırakın
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.