->
Yani baş ağrısı yaşıyorsanız halsizlikte anlık sorunlarınızdan biridir. Kendinizi nedensiz olarak yorgun hissediyorsanız bu sebeplerden olabilir.
Vücudu etkileyen ve günlük yaşantımızı çekilmez bir hale sokan halsizliğin mütenevvi nedenleri bulunmaktadır. Uzmanların halsizlik nedenleri hakkında yapmış oldukları ilmi araştırmalar bu sorunun en çok baş ağrısından kaynaklandığını göstermektedir.
Halsizliğin bir başka nedenleri de kan şekerinizin düşmesi, kronik yorgunluk sendromu hastası olmanız ve vücudunuzun su kaybına uğramış olmasıdır
Yorgunluğa sebep olan herhangi bir aktivitede bulunmadıysanız, nedensiz ortaya çıkan halsizliğin sebepleri az önceki saydığımız sorunlardan biri olabilir ve bu durumda muhakkak hekime gitmeli, tedavi olmalısınız.
Kronik yorgunluk, vücudun susuz kalması, baş ağrısı ve hipoglisemi(kan şekeri düşmesi) halsizliğin temel nedenleri olmakta ve her biri profesyonel tedavi gerektirmektedir. Bu sorunlar sadece halsizliğe neden olmamakta, aynı zamanda açlık, hızlı kalp atışı, terleme, baş dönmesi, sinirlilik hali, idrarda aşırı sararma (özellikle vücut susuz kaldığında), kilo artışı, güçsüzlük, yorgunluk gibi çeşitli sorunlara da sebep olmaktadır. Bu sebepten ötürü halsizliğin ciddiye alınmasında sağlığınız için yarar var.
Bir önceki Boğmaca Hastalığı Hakkında Nekadar Bilgilisiniz? başlıklı konumuzda boğmaca, boğmaca belirtileri ve boğmaca hastalığı hakkında bilgiler sunulmuştu.
Bakılanlar: halsizliğin nedenleri, halsizliğin sebepleri, vücut halsizliginin nedenleri, h1n3 belirtileri halsizlik, halsiz kalmanın nedenleri
Bir yanıt bırakın
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.