->
yumuşak, acısız ve kanserli olmayan, burun kanallarının zar ya da sinüs bölümlerinde asılı bir şekilde ortaya çıkan burun etleri pek çok nedenden kaynaklı olarak husule gelmektedir. Eğer burun eti olan bir kişi astım hastasıysa ya da alerji, bağışıklık sistemi hassasiyetleri mevcutsa, burun etleri zamanla iltihaplanarak ciddi problemlere yol açabilirler. Burun eti nedenleri nelerdir? Burunda et neden oluşur?
Burun eti büyümesi nedenleri
Ortaya çıkan burun eti eğer küçük ise sağlık açısından bir sorun teşkil etmezken, büyük lan burun etleri nefes yolunun tıkanmasına sebep olacağından, nefes alış verişlerinde zorluklar yaratmaktadır. Aynı zamanda burun etleri koku alma duyusunda da mütenevvi problemler yaratır.
Yaygın olarak yetişkinlerde görülen burun etlerinin nedenleri başında genetik faktörler gelmektedir. Ayrıca kronik iltihaba sebebiyet veren her türlü sağlık sorunu burun etlerine yol açabilir
Bir takım ilaçların etkisinden, mantar sinüzitten, enfeksiyonlardan burun etleri oluşuyor. Burun etleri tedavi edilse bile yeniden ortaya çıkabilir, aklınızda bulunsun.
Bir önceki yazımız olan Karaciğer temizleme yöntemleri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.Bakılanlar: burun eti belirtileri, burun eti buyumesi, burunda et belirtileri nelerdir, burun etinin belirtileri, burun neden siser
Bir yanıt bırakın
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.