->
Washington Eyalet Üniversitesi Kanserle Mücadele Araştırma Merkezi’ndeki bilim adamlarının yaptığı araştırmanın başındaki V. Araştırma bunu gösteriyor” dedi. Gadi, doğumdan sonra bile kimerizmin (hamilelik sırasında fetüse ait kök hücrelerin göbek bağı bariyerini geçerek annenin kanına karışması) meme kanserine karşı koruyup koruyamayacağını inceledi.
Bu hücelerin vücudu kanser hücrelerinden arındırıp arındırmadığını ya da diğer bir olasılık olarak kimerizmin hücrelerin yeniden oluşumuna katkıda bulunup bulunmadığını araştıran Gadi, “Benim varsayımım fetüs hücrelerinin annenin vücuduna yerleşebileceği ve kansere dönüşebilecek hücreleri aktif olmadan önce tanıyabildikleri yönünde. K.
ABD’li bilim adamları tarafından yapılan bir araştırma, doğum yapan kadınların bebekten anneye geçen ve koruyucu etkisi olan bazı hücreler sayesinde meme kanserine yakalanma riskinin daha az olduğunu ortaya çıkardı
Bir önceki Seyahate çıkacak anne adayları dikkatli olmalı başlıklı konumuzda anne adayları, Derin Ven Trombozu ve emboli hakkında bilgiler sunulmuştu.
Bir yanıt bırakın
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.