->
Acil servisin uzman hekimleri bu konuda tecrübeli oldukları için sizi rahatlamaya çalışacaklardır.
Karında şişkinlik, ağrısı, midede dolgunluk hissi, kusma isteği, mide ekşimesi, yanması ve acıması gibi belirtileri bulunan mide fesadı rahatsızlığı, birbiriyle alakalı alakasız birçok yemek çeşidinin aynı anda tüketilmesi ile husule geldiği gibi, hızlı bir şekilde aşırı yemek yenmesinden de ortaya çıkar.
Mide fesadı tedavisi
Mide fesadı geçirdiğinizde bu durum çok fazla uzun sürmüşse ve kendinizi adeta çatlayacakmış gibi hissediyorsanız, acil bir servise gidebilirsiniz. Genellikle 3-4 saat süren mide fesadı rahatsızlığından bir an evvel kurtulmak istiyor ve sıkıntılarını yaşamak istemiyorsanız, işte sizlere mide fesadı tedavi önerisi.
Ayrıca mide fesadını evinizde kendi yöntemlerinizle de tedavi edebilirsiniz
Örneği soda içmek, nane ya da ıhlamur çayı hazırlayıp içmek, sıcak su içmek uygulamanız gerekenlerden sadece bir kaçıdır. Bu doğal yöntemler hazmı kolaylaştıracak ve mide fesadından kısa sürede kurtulmanızı sağlayacaktır. Yürüyüş yapmak ve sakız çiğnemekte sizi rahatlatır.
Bir önceki yazımız olan Mide üşütmesine ne iyi gelir? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.Bakılanlar: mide fesadı nasıl geçer, Mide fesadı, mide fesadına ne iyi gelir, mide fesadı nedir, mide atması
Bir yanıt bırakın
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.