->
Bu hastalık esnasında uçak seyahati, yükseğe çıkma ya da suya dalma gibi şeylerden kaçınmak gerekir.
Aynı zamanda orta kulak iltihabında ağrı, işitme azlığı, ateşlenme, dolgunluk gibi şikayetler meydana gelir ve bu şikayetlerin artmasını önlemek için tedavi olunmalıdır.
Orta kulak iltihabında dikkat edilecekler?
Orta kulak iltihabı olanlar nelere dikkat etmelidir?
Orta kulak iltihabı sadece çocuk ve bebeklerde değil yetişkinlerde meydana gelir.
Orta kulak boşluğunda biriken sıvıdan kaynaklı olarak husule gelen orta kulak iltihabında dikkat edilmesi gerekenler göz ardı edildiği zaman, orta ulak iltihabı geçmeyecek ve daha ciddi problemleri doğuracaktır. Bu sebeple gelin hep birlikte orta kulak iltihabında nelere dikkat edilmeli öğrenelim ve hem kendimizi hem de çocuklarımızı bu hastalıktan koruyalım. Çocukların ve bebeklerin östaki borusu daha kısa olduğu için, orta kulak iltihabı daha tehlikeli olabiliyor
Durumu çok ciddi olanlar ve orta kulak iltihabının diğer organlara ilerlemesine maruz kalanlar ameliyat edilmelidir. Orta kulak iltihabı ameliyatından sonra dikkat edilmesi gerekenler başında kulağa su kaçırmamak geliyor.
Akıntı ve kötü koku meydana geldiği zaman doktor tavsiyelerine uyulmalıdır. İlaçlar düzenli bir şekilde kullanılmalı, kulak kiri temizliğinde dikkat edilmelidir.
Bir önceki Alerjik nezle nasıl tedavi edilir? başlıklı konumuzda alerjik nezle nasıl geçer, alerjik nezle ve tedavisi ve alerjik nezlenin tedavisi hakkında bilgiler sunulmuştu.
Bakılanlar: ortakulak iltihabı zaturre ye cevirirml, orta kulak iltihabı ameliyattan sonra, orta kulak iltihabı da yetiskinlerin dikkat etmesi gerekenler, orta kulak iltihabı dikkat edilmesi, orta kulak iltihabi icin neye dikkat etmeliyiz
Bir yanıt bırakın
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.